Responsive Web Design

responsive compr

Ce inseamna responsive web design?

Deoarece o pagina web este o carte de vizita completa, este esential sa se ia în considerare tipul de dispozitiv pe care un potential client il poate utiliza pentru vizionarea site-ului dumneavoastra. Faptul ca un site nu corespunde dimensiunii ecranelor dispozitivelor clientilor dumneavoastra poate crea o experienta negativa de utilizare diminuandu-va astfel credibilitatea business-ului online.
Cresterea popularitatii si a avantajelor dispozitivelor portabile a demonstrat, statistic vorbind, ca utilizarea internetului mobil o depaseste pe cea traditionala. Ca urmare, smartphone-urile si tabletele au schimbat abordarea fata de web design si experienta utilizatorului. Un site profesional responsive este construit pentru a se adapta perfect oricarui dispozitiv, indiferent daca este vizualizat pe un smartphone, tableta, laptop sau computer desktop.
Echipa FelixDesign se axeaza pe web design responsive pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor indiferent de dispozitivul utilizat pentru vizionarea proiectului online. Suntem aici pentru a ajuta clientii nostri sa intre in sfera mobila, oferindu-va sprijinul nostru, sugestii si recomandari la fiecare pas astfel incat sa economisiti timp si bani. Cu ajutorul imaginilor fluide, gridurilor flexibile si plugin-urilor jQuery, realizam site-uri profesionale care se afiseaza frumos pe orice dispozitiv si care sunt compatibile cu o gama larga de device-uri si marci, inclusiv cu cele mai populare smartphone-uri si tablete din comert. Paginile web cu design responsive create de FelixDesign sunt estetice, usor de utilizat si contin caracteristici elegante cum ar fi meniuri de navigare integrate, animatii CSS3, slidere, imagini adaptate, etc.. De asemenea ne asiguram ca utilizatorii pot accesa site-ul dumneavoastra la fel de usor si de rapid ca pe un display desktop. Abordarea noastra in ceea ce priveste "era" mobila va va ajuta sa va faceti cunoscuti printe concurenta dumneavoastra cu un site profesional responsive care va imbunatateste prezenta online si va ajuta sa va atingeti obiectivele.

De ce este un site profesional Responsive recomandat pentru activitatea dumneavoastra?

Avantajele web design-ului responsive

- Costul efectiv;
- un singur site profesional responsive construit pentru mai multe dispozitive;
- usor de gestionat si de actualizat;
- imbunatateste experienta utilizatorului putand fi afisat pe mai multe device-uri;
- ajuta la cresterea traficului pe site si, in consecinta, aduce un volum mai mare de posibili clienti;
- un site responsive creste vizibilitatea in motoarele de cautarea, acesta fiind recomandat de Google.
phone

+4.0721.462.693


contacts

Formular de contact


baner jos