Servicii
prezentare compr
Site-ul de prezentare reprezinta cea mai simpla metoda de a va promova afacerea pe internet. Un site de prezentare profesional este util atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice in scopul de a se face cunoscute online, acesta fiind tratat ca o carte de vizita completa intrucat contine informatiile relevante
despre activitatea firmei, produsele sau serviciile oferite, modalitati de contact si alte date specifice. Site-urile profesionale de prezentare pe care vi le punem la dispozitie sunt responsive, adica au interfata atat pentru mobil cat si pentru tableta, acestea putand fi vizitate de potentialii dumneavoastra clienti de oriunde din lume, la orice ora, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si totul se intampla fara nici o interventie sau efort din partea dumneavoastra. Indiferent de activitatea pe care o desfasurati un site profesional reprezinta solutia optima prin care va puteti consolida relatiile cu partenerii, clientii, presa sau pentru a recruta personal.
 
 Pachetul standard pentru realizarea unui site de prezentare profesional include:
 - Realizare design site profesional personalizat si responsive ( optimizat si pentru dispozitive mobile - smartphone si tableta);
 - Creare logo personalizat pentru site;
 - Formatarea textelor si a imaginilor ce vor fi prezentate in site;
 - Realizare galerie de imagini;
 - Realizare formular de contact online;
 - Realizare modul de administrare online restrictionat prin nume utilizator si parola;
 - Realizare formular de abonare newsletter;
 
Pentru fiecare contract de realizare site profesional oferim GRATUIT urmatoarele servicii: 
 - Optimizare de baza a site-ului pentru motoarele de cautare ( SEO primar);
 - Inscrierea site-ului in principalele motoare de cautare;
 - Implementare modul de retele sociale ( Facebook);
 - Gazduirea web a site-ului pentru 12 luni;
 - Administrare si configurare conturi de email personalizate.
 
Termenul de executie pentru un site de prezentare profesional variaza intre 5 si 15 zile, in functie de cerintele clientului si de complexitatea site-ului.
Pretul unui site de prezentare profesional nu este unul fix, acesta se poate modifica in functie de complexitatea site-ului asa ca, pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau prin formularul de contact online.

Cereti o oferta de pret personalizata

phone

+4.0721.462.693


contacts

Formular de contact


baner jos